Click for this perfect
Baby Shower Gift

 

 

Baby Shower Trivia Quiz Answers

Baby Shower Trivia Quiz Answers
 

  1.  Question 1: When newborn babies cry they produce tears. Is this True or False? Answer: False

  2. Question 2: What percentage of babies actually arrive on their due date? Answer: 3-4%

  3. Question 3: Babies are born without which body part?
    A. Kneecaps,  B. Elbows, C. Tailbone, D. Shoulder blades
    Answer: A. Kneecaps

  4. Question 4: What is the first sense a baby develops?
    A. Hearing, B. Taste, C. Smell, D. Touch
    Answer: A. Hearing

  5. Question 5: How many bones is a baby born with? Answer: 300

  6. Question 6: How big does the uterus get during pregnancy?                                                                            A. 100 times B. 200 times C. 300 times D. 400 times E. 500 times Answer:  E. 500 times

  7. Question 7: How many diapers does an average baby go through in one year?                                                 A. 2,50 B.  2,500 C.  5,000 D. 7,500  Answer: D. 7,500

  8. Question 8: According to the old nursery rhyme, children born on what day of the week are 'fair of face'? Answer: Monday

  9. Question 9: How many other people does the average child share his/her birthday with?                                A. 2 Billion. B.  225 Million C. 1 Million D.  9 Million  Answer: D.  9 Million

  10. Question 10: All babies are born with blue eyes. Is this True or False? Answer: False

  11. Question 11: According to the old nursery rhyme, children born on what day of the week are 'full of grace'? Answer: Tuesday

Baby Shower Trivia Quiz Answers

  • Baby Shower Activity

  • For mom to be

  • Baby Shower Trivia Quiz Answers

  • Throw a party with loads of fun activities!

  • Planning! Checklists! Activities

  • Trivia Answers and Trivia Quizzes

  • Party Hosting Hints, Tips and Ideas!

  • Fun Quiz, Questionnaire, Word Search and Crossword

  • Baby Shower Trivia Quiz Answers

 

Baby Shower Trivia Quiz Answers!

Baby Shower Trivia Quiz Answers - Ideas - Unique - Trivia - Activity - Ideas - Hints - Help - Tips - List - Creative - Fun - Party - Idea - Ideas - Unique - Trivia - Activity - Ideas - Hints - Help - Tips - List - Creative - Fun - Party - Idea - Ideas - Unique - Trivia - Activity - Ideas - Hints - Help - Tips - List - Creative - Fun - Party - Idea - Baby Shower Trivia Quiz Answers
2014 Siteseen Ltd
Cookie PolicyBy Linda AlchinPrivacy Statement